Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Імпорт товарів з Білорусі можуть тимчасово заборонити: законопроект в Раді

Реклама

У Верховній Раді зареєстровано законопроект № 6329, яким пропонується тимчасово заборонити імпорт товарів, країною походження яких є Республіка Білорусь. Ініціатор - Дануца О. А. (партія "Слуга народу").

Так, відповідно до проекту Закону, тимчасово, до усунення обставин, наведених у постанові Верховної Ради України від 15.09.2020 року № 883-IX «Про Заяву Верховної Ради України щодо ситуації в Республіці Білорусь», забороняється укладення правочинів, на підставі яких у суб'єктів господарювання, які утворені та провадять свою діяльність відповідно до законодавства України, виникають грошові зобов'язання перед суб'єктами господарювання, які утворені та провадять свою діяльність відповідно до законодавства Республіки Білорусь.

Задля уникнення негативних наслідків та штрафних санкцій для суб'єктів господарювання, які до набрання чинності законопроектом вже уклали правочини, спрямовані на імпорт товарів, країною походження яких є Республіка Білорусь, передбачено можливість їх повного виконання.

Ефективно керуйте компанією з єдиною ІТ-платформою LIGA360. Отримайте максимум інформації, щоб ухвалювати smart-рішення для бізнесу й управляти ризиками. Алгоритми дій, законодавство й аналітика, контроль інфопростору й ключових змін. Подробиці за посиланням.

Тільки до 25 листопада отримайте спеціальну пропозицію на корпоративне рішення LIGA360 до 30-річчя LIGA ZAKON.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини