Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НКЦПФР затвердила Критерії для визнання особи кваліфікованим інвестором

Реклама

НКЦПФР рішенням від 23.09.2021 № 822 затвердила Критерії для визнання особи кваліфікованим інвестором.

Кваліфікованими інвесторами визнаються іноземні фінансові установи, які здійснюють діяльність на ринках капіталу Європейського Союзу, Великої Британії, Сполучених Штатів Америки, Канади та Японії, за умови наявності відповідної авторизації.

Правочини, щодо фінансових інструментів, які укладалися протягом останніх чотирьох кварталів, для визнання особи кваліфікованим інвестором, є значними, якщо:

а) загальна сума таких правочинів становить не менше 150 тис. грн. і ринкова вартість майна (робіт, послуг), що є його предметом, становить 10 і більше відсотків вартості активів товариства, за даними останньої річної фінансової звітності - у випадку звернення юридичної особи до інвестиційної фірми;

б) загальна сума таких правочинів становить не менше 50 тис. грн. і вартість предмету правочину перевищує 5 відсотків сукупного річного доходу особи - у випадку звернення фізичної особи до інвестиційної фірми.

Вся необхідна інформація для твого бізнесу - в одній потужній IT-платформі всієї компанії LIGA360. Синхронізуй взаємодію між ключовими співробітниками, побач правову та інформаційну картину дня під кутом 360. Замов презентацію IT-платформи LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини