Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Київ перейшов в "жовту" зону карантину, але обмеження для транспорту зберігаються

Реклама

З 7 грудня у столиці запроваджують обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки. Перелік обмежень встановлено постановою Кабінету Міністрів України № 1236 від 9 грудня 2020 року.

Окрім того, протоколом № 78 Постійної комісії з питань ТЕБ та НС КМДА у місті встановлено додаткові обмеження.

Тож із 00:00 7 грудня додатково в місті Києві заборонено:

  • пасажирам, окрім осіб, які не досягли 18 років, користуватися послугами громадського транспорту (автомобільним, електричним, у тому числі метрополітеном) без наявності у них негативного ПЛР-тесту на COVID-19 або експрес-тесту на визначення антигена строком дії 72 години; або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації; або документа, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини від COVID-19, який може бути застосовано протягом 30 днів від дати введення дози; або «жовтого» чи «зеленого» COVID-сертифіката; або документа про одужання особи від зазначеної хвороби;

  • відвідування ТРЦ особами, які не досягли 18 років, без супроводу дорослих, які мають негативний ПЛР-тест на COVID-19 або експрес-тест на визначення антигена строком дії 72 години; або «зелений» COVID-сертифікат; або документ про одужання.

Контроль за дотриманням відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів мають забезпечити районні в місті Києві державні адміністрації, ГУ Держпродспоживслужби в місті Києві, ГУ Національної поліції в місті Києві, Управління патрульної поліції в м. Києві Департаменту патрульної поліції Національної поліції України, КП «Муніципальна охорона».

Усі ситуації й алгоритми дій для бізнесу - на ІТ-платформі LIGA360. Покрокові описи дій, думки експертів, галузева аналітика. Дізнавайтеся більше за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини