Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укрзалізниця підвищила комісійний збір при купівлі, поверненні та резервуванні квитків

Реклама

АТ «Укрзалізниця» повідомляє, що на 2022 рік не передбачено жодних підвищень тарифів на пасажирські залізничні перевезення. Фахівці товариства підкреслюють, що основний фокус роботи в наступному році буде направлений на оновлення пасажирського рухомого складу та поліпшення сервісу для пасажирів.

Компанія готується у 2022 році запропонувати новий підхід до формування цін на квитки у залежності від різних факторів, зокрема, популярності напрямку, часу придбання проїзного документа. Це дозволить пасажирам, які плануватимуть свої подорожі заздалегідь, заощадити свої кошти. 

Проте «Укрзалізниця» вже з 10 грудня змінює комісійний збір при купівлі, поверненні та резервуванні квитків. Востаннє його переглядали у 2019 році.

Зазначений фіксований збір буде складати 30 грн замість 22 грн. Також комісійний збір - 20 грн - буде включено до вартості квитків на експрес Київ - аеропорт Бориспіль. Таким чином, відсьогодні квитки на експрес коштуватимуть 100 грн.

Також залізниця зменшує розмір комісійного збору за резервування квитків для групових замовлень. Відтепер вартість резервування місць в разі бронювання квитків для групи кількістю більше 30 осіб становитиме 50 гривень з дорослого пасажира та 35 гривень з осіб віком до 18 років. Таким чином АТ «Укрзалізниця» значно знизить вартість цієї послуги для пасажирів, адже раніше ціна резервування місць при групових замовленнях становила 80 гривень для дорослих пасажирів та 40 гривень для дітей, незалежно від розміру групи. Це стане важливим стимулом для розвитку внутрішнього туризму.

Дізнавайтеся повну інформацію про контрагентів і фізосіб, з якими плануєте працювати. ІТ-платформа LIGA360 відобразить дані з ЄДР, фінансовий та податковий стан на 6,8 млн компаній та ФОП. А ще тут є дані з державних реєстрів про всіх громадян України. Замовте презентацію LIGA360 та дізнатеся, як бути впевненими у бізнес-зв'язках.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини