Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Якщо перевіряючі не знайшли вас за місцезнаходженням, це вважається перешкоджанням їхній діяльності

Реклама

В Управлінні Держпраці у Чернівецькій області підводять проміжні підсумки інспекційної кампанії, спрямованої на дотримання законодавства про працю та зайнятість населення роботодавцями, які мають дозвіл на застосування праці іноземців та осіб без громадянства.

Інспекційну діяльність інспектори праці Управління здійснюють на виконання відповідного доручення Прем'єр - міністра України та доручення Державної служби України з питань праці

Заходи контролю, які втілюють інспектори праці, дозволяють забезпечити дотримання трудових прав і соціальних гарантій іноземних громадян, які працюють на Буковині та посилити протидію нелегальній міграції.

Проте один із позапланових заходів державного нагляду (контролю) за дотриманням вимог законодавства про працю і зайнятість населення щодо праці іноземців та осіб без громадянства в одному із товариств з обмеженою відповідальністю, що згідно відповідних документів здійснює виробничу діяльність у місті Чернівцях, фахівці Управління провести не змогли через створення перешкод у їхній діяльності. А саме через відсутність об'єкта відвідування за вказаним ним місцем знаходженням.

Як наслідок, посадовими особами Управління Держпраці винесено постанову про накладення на суб'єкта господарювання штрафної санкції у сумі 18 тисячі гривень.

Роботодавця ґрунтовно поінформовано про відповідальність за порушення ним трудового законодавства та про необхідність повного дотримання у майбутньому законодавчих норм.

Як підприємцю самостійно орієнтуватися в законодавстві? Усі роз'яснення доступні в системі LIGA360:Підприємець. А ще система миттєво направлятиме сповіщення про зміни законодавства. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини