Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

LIGA ZAKON надає повний доступ до ІТ-платформи LIGA360 для державних інституцій та важливих для країни секторів

20 квітня 2022, 15:50
467
0
Реклама

LIGA ZAKON надає повний доступ до ІТ-платформи LIGA360 для державних інституцій, судів, органів прокуратури та важливих для країни секторів на період воєнного стану

На сайти органів державної влади постійно здійснюють DDos-атаки. Звісно, функціонал окремих послуг частково відновлюють у регіонах, де не ведуться бойові дії, та більшість реєстрів усе ж залишаються закритими з міркувань безпеки, щоб уникнути випадків несанкціонованого доступу або потрапляння інформації до ворога.

Зокрема, не працює Єдиний державний реєстр нормативно-правових актів, із затримкою розміщення оперативної інформації працює база законодавства Верховної Ради України, тимчасово припинено доступ до Єдиного державного реєстру судових рішень, сервісів «Стан розгляду справ» і «Список справ, призначених до розгляду».

Ухвалений Закон України «Про хмарні послуги» від 17.03.2022 № 2075-IX передбачає можливість створення резервних копій державних інформаційних ресурсів за межами України (з дотриманням установлених для таких ресурсів вимог щодо їх захисту, цілісності, конфіденційності та розміщення). А також можливість розміщення інформаційно-комунікаційних систем, електронних комунікаційних систем, публічних електронних реєстрів за межами нашої держави.

Докласти максимум зусиль для подальшого розвитку економіки України - наш обов'язок. Компанія LIGA ZAKON робить усе можливе, щоб український бізнес та влада мали змогу працювати у складних умовах війни, тим самим могли дати відсіч ворогу на всіх можливих фронтах.

З 1999 року як Технічний адміністратор наша компанія спільно з Міністерством юстиції України створює та супроводжує Єдиний державний реєстр нормативно-правових актів нашої держави: готує тексти документів для їх подальшого внесення до зазначеного Реєстру співробітниками Мін'юсту. На цей час Міністерство юстиції не має можливості наповнювати Реєстр НПА актуальними документами, тож сьогодні немає доступу до головних документів країни. Натомість фахівці LIGA ZAKON продовжують опрацьовувати й розміщувати нормативно-правові акти, щоб була можливість оперативного відновлення даних Реєстру після закінчення воєнного стану.

Розуміючи складність ситуації, компанія LIGA ZAKON ухвалила рішення власним коштом забезпечити доступ до ІТ-платформи LIGA360 центральним органам влади, судам, підрозділам прокуратури, армії та теробороні, щоб вони могли вирішувати нагальні потреби воєнного часу, спираючись на актуальні бази даних. Для приєднання до рішення LIGA360 необхідно подати запит на адресу електронної пошти: support@ligazakon.ua, або заявку у спеціальному телеграм-каналі https://t.me/ligazakon1, або звернутися за телефоном 0-800-210-103.

Зокрема, на період воєнного стану LIGA ZAKON завдяки ІТ-платформі LIGA360 забезпечує Україну таким ресурсом:

  • 24/7 підтримуємо в актуальному стані базу нормативно-правових актів і цілодобовий доступ до неї;

  • 24/7 доступ до повної бази та щоденних оновлень матеріалів практики Європейського суду з прав людини, у межах стандартних обсягів надходжень;

  • 24/7 доступ до матеріалів судової практики в обсязі відкритої частини Єдиного державного реєстру судових рішень;

  • 24/7 аналіз партнерів, постачальників, конкурентів із метою виявлення бенефіціарів та їхніх зв'язків із російською стороною;

  • запустили спеціалізований довідково-аналітичний проєкт «Бізнес під час війни», у якому щоденно акумулюємо важливу інформацію для бізнесу задля його функціонування на засадах законодавства, чинного на воєнний період, та його подальшого збереження;

  • консультуємо бізнес і громадян України щодо гострих питань сьогодення.

Нагадаємо, доступ до документів, сервісів і функціоналів працює 24/7 із будь-якого місця з облаштованим інтернет-доступом.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини