Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні створять національну мережу електричних зарядних станцій

Реклама

В Україні буде створена національна мережа електричних зарядних станцій. Про це повідомляє Енергоатом.

Першим кроком для реалізації відповідного проєкту стало підписання 17 червня 2022 року Меморандуму про партнерство та взаємодію між ДП «НАЕК «Енергоатом» та АБ «Укргазбанк».

Сторони домовились розпочати спільну реалізацію проекту з використанням фінансових можливостей Укргазбанка та виробничо-технічного потенціалу Енергоатома як найбільшого виробника електричної енергії в Україні.

«Цей проєкт є вкрай важливим, як з точки зору розвитку інфраструктури електричного транспорту, так і у контексті забезпечення паливної безпеки держави за рахунок впровадження інноваційних технологій та мінімізації шкоди навколишньому середовищу. Ми впроваджуємо дійсно масштабний проєкт, в якому вбачаємо одну з перших ластівок на шляху інноваційної трансформації транспортної інфраструктури України до Європейських екологічних стандартів. Особливо враховуючи, що атомна енергія - це низьковуглецеве джерело енергії, що відіграє важливу роль у запобіганні викидам CO2», - наголосив заступник Голови правління Укргазбанку Денис Чернишов.

Працюйте лише з перевіреними контрагентами, що мають ліцензії на діяльність. На ІТ-платформі LIGA360 можна дізнатися про наявність ліцензій у компаній: на туроператорську діяльність й послуги перевезення пасажирів, надання фінансових послуг, торгівлю алкогольними й тютюновими виробами. Замовте презентацію LIGA360 за посиланням.

Нагадуємо, через паливну кризу в Україні зростає попит на електромобілі

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини