Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд розширив перелік підстав для позапланових перевірок бізнесу

Реклама

Кабмін постановою від 17 червня 2022 р. № 697 вніс зміни до постанови № 303, якою припинено заходи державного нагляду (контролю) в умовах воєнного стану.

З 22 червня дозволено здійснювати позапланові перевірки в окремих сферах, зокрема, щодо запобігання неконтрольованому зростанню цін з метою виконання міжнародних зобов'язань України.

Раніше такі перевірки були дозволені лише за наявності загрози, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров'я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави.

Перевірки здійснюються виключно на підставі рішення центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у відповідній сфері.

В умовах воєнного стану законодавство для бізнесу змінюється щодня. Керівники аналізують очікувані правові зміни з рішенням LIGA360. Тепер результати пошуку можна побачити у вигляді схем і діаграм - щоб швидко виокремити важливі нововведення, роз'яснення та аналітику до них. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини