Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оформити дозвільні документи для реєстрації пестицидів та агрохімікатів буде простіше

Реклама

Уряд спростив бізнесу оформлення дозвільних документів. Відповідні зміни внесено до Порядку проведення випробувань та державної реєстрації пестицидів і агрохімікатів. Про це повідомляє Урядовий портал.

На час воєнного стану і на 90 днів після його скасування бізнесу під час реєстрації пестицидів та агрохімікатів не потрібно буде звертатися до Держпродспоживслужби за висновком про проведення державної санітарно-епідеміологічної експертизи.

За порядком, щоб отримати можливість продавати та використовувати пестициди й агрохімікати весь пакет документів подавали до Міндовкілля, а потім до Держпродспоживслужби для отримання висновку.

Тепер на час воєнного стану з переліку усунули один дозвільний документ. Проте отримання висновку про проведення державної санітарно-епідеміологічної експертизи повернеться по завершенню 90 днів після скасування воєнного стану.

Аграрний бізнес щодня стикається з ризиками. LIGA360 допоможе захиститися від рейдерських атак, перевірити дані партнерів, слідкувати за змінами законів й перебігом земельної реформи. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини