Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

На платформі "ЄС-Україна" можна знайти бізнес-партнерів за кордоном

Реклама

Започаткована Європейською комісією платформа EU-Ukraine Solidarity Lanes Business Matchmaking Platform розроблена з метою підтримати розвиток української та міжнародної економіки. Про це повідомляє Координаційний центр підтримки експорту.

Вітчизняні виробники зможуть у найкоротші строки знайти альтернативні маршрути для експорту сільськогосподарської продукції з України.

Платформа фокусується на таких секторах:

  • логістична галузь: збут, закупівля, транспорт, зберігання, перевалка;

  • виробництво та переробка: сільськогосподарські та харчові продукти, сировина тощо.

  • експорт та імпорт сільськогосподарської продукції: пшениці, кукурудзи, ячменю, соняшнику, цукрових буряків, зернобобових, фруктів та овочів тощо;

  • експорт та імпорт продуктів харчування: олії, м'яса, молочної продукції, цукру, борошна, напоїв, хлібобулочних та кондитерських виробів тощо;

  • експорт та імпорт сировини: деталей для агротехніки, металу, деревини, мінеральних добрив, бензину, дизельного палива та ін.

Реєструйтеся на платформі "ЄС-Україна" з пошуку бізнес-партнерів за посиланням

Вже понад 600 підприємств з понад 30 країн світу призначають віртуальні ділові зустрічі на цій платформі.

Участь абсолютно безкоштовна.

Після реєстрації, ваш профіль має бути активований організаторами. Профілі в яких буде відсутня детальна інформація про компанію активовані не будуть.

Працюєте з договорами в умовах воєнного стану? Спробуйте функціонал Contractum в LIGA360. Типові шаблони договорів українською та англійською мовами, аналіз тексту договору й перевірка помилок, моніторинг основних сутностей договору. Замовляйте за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини