Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Офіс з розвитку підприємництва пропонує нову безоплатну послугу допомоги у виході на зовнішні ринки

Реклама

Офіс з розвитку підприємництва та експорту за два тижні підготував 10 індивідуальних експрес-досліджень для 10 компаній.

Індивідуальні експрес-дослідження - нова безоплатна послуга Офісу, метою якої є швидка допомога українським компаніям у виході на зовнішні ринки під час повномасштабної війни. Послуга розроблена за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Аналітики Офісу розробили 10 таких індивідуальних експрес-досліджень обраних зовнішніх ринків для 10 українських компаній. Огляди містять матеріали про тенденції торгівлі обраним товаром, обсяги споживання та частки гравців на ринку. Статистична інформація для розробки матеріалів була взята з глобальної бази даних Passport Euromonitor, доступ до якої команда Офісу отримала завдяки підтримці Програми USAID.

Реєструйтеся у Каталозі українських експортерів та підвищуйте свої шанси не лише на пошук партнерств за кордоном, а й на розробку індивідуального дослідження обраного ринку для вашої компанії.

Єдине середовище LIGA360 для роботи антикризової команди. Керівники, юристи, hr-фахівці, бухгалтери й спеціалісти з безпеки - усі ключові ролі компанії отримують інформацію синхронно й спільно ухвалюють рішення. Спробуйте до кінця місяця на вигідних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини