Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

USAID оголошує грантову програму для українських малих та середніх підприємств

Реклама

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» оголошує грантову програму для підтримки безперервності та відновлення бізнесу, в межах якої надасть 50 грантів для українських МСП на загальну суму 36 мільйонів гривень.

Податися на грант можна, якщо ваш бізнес пропонує:

  • покращення бізнес-процесів і моделей;

  • розбудову організаційного потенціалу;

  • розвиток виробництва продажів,

  • цифрові та торгові можливості.

Це включає: ІТ-рішення, розробку продукту та інновації, створення або відновлення ланцюгів поставок, посилення підготовки персоналу та забезпечення персоналом, покращення онлайн-маркетингу та просування на внутрішньому та зовнішньому ринках, підвищення конкурентоспроможності бізнесу, покращення доступу до фінансування для МСП, або подібну діяльність, що пов'язана з підтримкою безперервності та відновлення бізнесу.

Грантові заявки приймаються через платформу Submittable за посиланням до 24 липня 2023 року.

Детальна інформація щодо вимог та положень - за посиланням

Усі запитання щодо грантової програми надсилайте на Grants@cepukraine.org та зазначте «APS-2022-004» у темі електронного листа.

Інформація - запорука стійкості бізнесу в умовах воєнного стану. Отримуйте ключові дані для ухвалення рішень топ-командою. Зміни законодавства, перевірка контрагентів щодо ризиків й зв'язків з рф і рб, моніторинг медіа-згадок. Тільки до кінця місяця придбай LIGA360 для бізнесу за вигідною ціною.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини