Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Чорному морі відновлено роботу українських портів

Реклама

ВМС ЗС України повідомляє, що у зв'язку з підписанням угоди про розблокування українських портів для експорту зерна, відновлено роботу в портах Одеса, Чорноморськ і Південний.

Вихід і захід суден до морських портів здійснюватиметься шляхом формування каравану, який супроводжуватиме корабель лідирування.

Для досягнення кінцевої мети працюють фахівці Центру навігації, гідрографії та гідрометеорології ВМС ЗС України та філії державної установи «Одеський район Держгідрографії».

Військові та цивільні спеціалісти ретельно проводять пошук підводних об'єктів, встановлюють спеціальні засоби навігаційного обладнання, які допоможуть безпеці судноплавства. Також тривають гідрографічні промірні роботи - визначення глибини, підхідних каналів та рекомендованих шляхів.

Не залежно від дій, які чинить агресор, наші військові продовжують виконувати свою роботу на всіх напрямках, зокрема, аби відновити функціонування судноплавства, щоб уникнути світової продовольчої кризи.

Як аграрному бізнесу захиститися від рейдерства? За допомогою рішення LIGA360. Контролюйте будь-які незаконні дії щодо вашої землі та інші ризиковані чинники для вашого підприємства. Докладніше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини