Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

За кілька місяців можливе відновлення авіасполучення з Ужгороду

Реклама

У Закарпатській облраді впевнені, що за місяць-другий буде запущено пасажирське сполучення з аеропорту "Ужгород". Про це повідомляє сайт про українську авіацію "Крила".

На черговій сесії Закарпатської обласної ради депутати виділили гроші на ужгородський аеропорт.

Голова Закарпатської облради Володимир Чубірко повідомив, що кошти виділяються для того, щоб у нас з'явився великий, унікальний і можливо останній, самий головний в державі аеропорт.

Наразі це єдиний в Україні аеропорт, який може функціонувати для пасажирських перевезень, тому що злітно-посадкова смуга починається зі Словаччини і  закінчується Словаччиною. Злітаючий борт попадає у небо Європейського Союзу, а не в небо України, яке сьогодні закрито у зв'язку з подіями.

"Тому я впевнений, що за місяць-другий у нас полетять борти наших українських авіакомпаній, ті, які базуються сьогодні в Європі, в напрямку Відня, в напрямку, якщо потрібно, Праги, Мюнхена", - заявив голова облради.

Потрібно більше інформації щодо цієї бізнес-галузі? Заходь у розділ "Галузі економіки" в LIGA360. Усі потрібні й актуальні документи - зручна структура. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини