Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 1 жовтня "Київміськбуд" підвищить вартість квадратного метра на всю нерухомість

Реклама

«Київміськбуд» змінює базову вартість квадратного метра на всю нерухомість. Про це повідомила пресслужба забудовника.

"Вартість будівельних матеріалів змушує піднімати ціни. Раніше ми анонсували подорожчання з вересня, але потім відклали, оскільки розуміємо, що зараз людям важко і з роботою, і з зарплатами, але щоб продовжити будівництво, потрібно закуповувати матеріали, а вони здорожчали майже на 50%. Ціни зміняться з 1 жовтня.  Переглянути актуальну базову вартість квадратного метра завжди можна на нашому сайті у розділі: «Покупцям - Базова вартість», там же вказано дату зміни ціни», - повідомила Тетяна Маркова.

Вона зазначила, що «Київміськбуд» відновив роботу у червні, за цей час запустили будівництво на 9 житлових комплексах і ще на кількох робота почнеться найближчим часом.

Станом на вересень відновлено роботи на ЖК «Шевченківський», «Гвардійський», «Поділ град», MiraxFreedom, Star Сity, а також ЖК «Урлівський-1» і «Урлівський-2». Введено в експлуатацію паркінги у ЖК «Шевченківський», «Поділ Град», «Оберіг-2» та Freedom.

Потрібно більше інформації щодо цієї бізнес-галузі? Заходь у розділ "Галузі економіки" в LIGA360. Усі потрібні й актуальні документи - зручна структура. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини