Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Керівники нестимуть адмінвідповідальність за неподання інформації про кінцевого бенефіціарного власника

Реклама

Верховна Рада 16 листопада прийняла в цілому як закон проєкт №6321, який передбачає змін до статті 166-11 КпАП у зв'язку зі змінами в порядку подання державному реєстратору інформації про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи.

Законопроєкт передбачає адміністративну відповідальність керівника юридичної особи або особи, уповноваженої діяти від імені юридичної особи, у вигляді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч нмдг (17 000-51 000 грн) за неподання або несвоєчасне подання державному реєстратору інформації про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи або про його відсутність, або документів для підтвердження відомостей про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи

Закон набере чинності з дня, наступного за днем його опублікування, але не раніше дня набрання чинності Законом № 2571-ІХ, тобто не раніше 29 грудня 2022 року.

LIGA360 - аналітичний помічник для ухвалення відповідальних рішень. Ситуації для керівника, пошук законодавчих позицій та інструменти ризик-контролю. Дізнайтеся про переваги за посиланням. 

Отримай суперумови на рішення LIGA360 - тільки до дня народження LIGA ZAKON. Забронюй свою знижку до 20 листопада.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини