Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Новий Митний тариф України почне діяти з 1 січня 2023 року

Реклама

Президент підписав  ухвалений 19 жовтня 2022 року Закон № 2697-IX "Про Митний тариф України". Закон набирає чинності з 1 січня 2023 року.

Митний тариф містить перелік ставок загальнодержавного податку - ввізного мита на товари, що ввозяться на митну територію України і систематизовані згідно з УКТ ЗЕД.

Документ приводит товарну номенклатуру України у відповідність до вимог до сучасної сьомої редакції Гармонізованої системи опису та кодування товарів версії 2022 року на виконання міжнародних зобов'язань.

Також усунено розбіжности у версіях систем української класифікації товарів зовнішньоекономічної діяльності України та країн - торговельних партнерів, що має прискорити та спростити процедури митного оформлення товарів.

Важливо! Законом не передбачена зміна ставок ввізного мита на товари, а лише зміна класифікації окремих товарів.

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг загдок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об?єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні 

Ждали выгодные цены на решение LIGA360? Только сейчас можно заказать максимальный тариф скидкой 50%. Для выбора доступны решения для руководителя, HR, бухгалтера и юриста. Успейте до 23 ноября. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини