Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Отримайте дашборд у LIGA360 для своєї компанії: гід із підключення

19 грудня 2022, 16:00
866
0
Автор:
Реклама

Чи знали ви, що дашборд у LIGA360 доступний усім користувачам корпоративних рішень безкоштовно? Якщо ні, тоді не гайте часу та йдіть за покроковим гідом із підключення й користування дашбордом, підготованим спеціально для вас.

Дашборд у LIGA360 за допомогою яскравих графіків і діаграм демонструє в реальному часі зріз ключової інформації про роботу вашої компанії, конкурентів або партнерів і новини галузевого ринку. Такий своєрідний "розумний звіт" зможе в будь-який час доби показати ситуацію, що склалася на цю хвилину. Це дасть змогу легко проаналізувати дані про діяльність бізнесу, а також ключові новини і зміни законодавства, що можуть вплинути на нього.

Із чого розпочати?

Передусім слід зазначити, що дашборд доступний лише користувачам корпоративних рішень LIGA360 і налаштовується індивідуально. Для отримання дашборду користувач має звернутися до персонального менеджера, який зорієнтує в необхідній інформації.

Важливо! Дашборд у LIGA360 підключається безкоштовно користувачам корпоративних рішень і налаштовується згідно з індивідуальними побажаннями компанії!

І вже за кілька днів ви матимете новий барвистий інструмент, який показуватиме ключову інформацію про роботу саме вашого бізнесу. Для користування цим інструментом достатньо лише ввійти в рішення LIGA360, використовуючи свій логін і пароль. Після успішного входу перейдіть на вкладку "КОМПАНІЯ" - тут і буде дашборд.

На що звернути увагу?

Розділ "Моніторинг репутації" показує згадки брендів і осіб певної компанії в медіа. Він складається з графіка, що зображує кількість публікацій за тональністю (позитивні, негативні, нейтральні), і стрічки новин зі згадками.

З кожної новини просто в один клік можна перейти на першоджерело, поділитися нею в Teams, скопіювати посилання в буфер обміну або створити ризик чи можливість на дашборді інформаційних ризиків.

"Діяльність партнерів та конкурентів" - розділ, у якому можна дізнатися про публікації (як позитивні, так і негативні) зі згадками певної компанії-конкурента в медіаджерелах. А також у ньому є інформація з реєстрів - у додаткових підрозділах "Досьє" та "Зв'язки".

"Новини ринку" - новації галузевого ринку з різних джерел, які зібрано в одному місці. Це персонально налаштована стрічка новин з актуальною інформацією щодо вашого ринку, щоб ви не витрачали час на її пошук. Новини ринку буде зображено за ключовими галузями, які цікавлять компанію, адже їх налаштовано з урахуванням фокусності публікацій.

"Порівняння медіаактивності" - ще один інструмент дошборду в LIGA360, який дає змогу побудувати:

  • графік тональності згадок;

  • графік за кількістю публікацій у медіа про вашу компанію та компанію(ї) конкурентів;

  • порівняльний графік за тональністю публікацій про вашу компанію та компанію(ї) конкурентів;

  • установити фільтр на 1, 7 та 30 днів.

Зіставлення медіаактивності дає можливість користувачеві порівняти свою компанію та компанію конкурентів за активністю в медіа. Зокрема, дізнатися, скільки публікацій було розміщено зі згадкою за обраний період.

"Судові рішення" - розділ дашборду, який одразу покаже, чи з'явилися нові судові рішення щодо конкурентів або партнерів. А також він покаже нові провадження і проти вашої компанії. Цей модуль дає змогу побачити найновіші судові надходження.

До того ж зверніть увагу на таку функцію, як поширення інформації з дашбордів у месенджер, - це можливість, наприклад, у Teams поділитися необхідним для колективного обговорення чи аналізу. Ця функція допоможе комплексно підійти до виконання поставлених завдань.

Для кого буде корисний дашборд?

Думка про те, що дашборд - це інструмент суто для керівника, є упередженням. Звісно, керівнику такий звіт дасть можливість в реальному часі бачити зріз інформації про роботу компанії.

Утім дашборд стане корисним інструментом для роботи і юриста, і PR- та HR-фахівця, і навіть бухгалтера, якому допоможе стежити за процесом роботи та швидко реагувати на ризики, усуваючи їх.

Детальніше про те, як кожен фахівець команди може використовувати дашборд у LIGA360, - дивіться за посиланням.

Не знаєте, куди звернутись, щоб отримати дашборд для своєї компанії?

Отримати дашборд для власного бізнесу можна звернувшись до персонального менеджера за тел.: +38 (044) 53 80 103, або просто написавши на support@ligazakon.ua.

Якщо ви ще не маєте рішення для всієї команди LIGA360 - залишайте заявку на підключення за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини