Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Прозорро.Продажі оголосили перші е-аукціони з продажу бурштину

Реклама

10 лютого 2023 року в електронній торговій системі Прозорро.Продажі перші онлайн-аукціони з продажу бурштину оголосило Держсховище, повідомили в Прозорро.  

Наразі в системі оголошено 17 таких аукціонів. Загальна стартова сума всіх аукціонів складає понад 13 мільйонів гривень. Стартова вартість найдешевшого лота 3 тисячі гривень, найдорожчого - понад 3 млн гривень. 

Онлайн-аукціони мають відбутися в системі 27 лютого 2023 року. Усі заплановані торги проходитимуть на підвищення ціни. Якщо лот не продасться на першому аукціоні, протягом п'яти робочих днів після його завершення, в системі з'явиться оголошення про повторні торги. 

Майбутні покупці бурштину можуть взяти участь у торгах з будь-якого майданчика, який акредитований  в системі “Прозорро.Продажі”.  Для цього потрібно пройти коротку реєстрацію на майданчику. Перелік всіх акредитованих майданчиків учасник знайде тут prozorro.sale.

Нагадаємо, продаж бурштину з Державного фонду дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння України здійснюватиметься через державну електронну торгову систему Прозорро.Продажі згідно з нормами постанови Кабміну № 1069 від 27 вересня 2022 року, якою Уряд визначив держпідприємство “Прозорро.Продажі” адміністратором електронної торгової системи.

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об?єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини