Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент ввів санкції щодо Московської міжбанківської валютної біржі та 333 фізичних осіб

Реклама

Президент України Указом №82/2023 ввів в дію рішення РНБО від 19 лютого 2023 року «Про застосування та внесення змін до  персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)».

Санкції щодо "Московської біржі ММВБ-РТС" введено на 10 років та передбачають блокування активів, обмеження торговельних операцій, припинення транзиту ресурсів, польотів та перевезень територією України, запобігання виведенню капіталів за межі України, зупинення виконання економічних та фінансових зобов'язань, анулювання або зупинення ліцензій та інших дозволів тощо.

Санкції щодо 333 фізичних осіб, серед яких громадяни рф та співробітники російських комерційних структур з іноземним громадянством, передбачають також на 10 років блокування активів, заборону на в'їзд, обмеження торгових операцій та участі у приватизації.

Нагадаємо, раніше Президент ввів у дію санкцій проти 200 осіб, які працюють на російську атомну галузь

Російський чи білоруський слід у контрагентів руйнує репутацію бізнесу. Система LIGA360 покаже чи мають засновники, керівники чи бенефіціари компаній відношення до російської федерації чи республіки білорусь. Тепер відповідна позначка міститься у досьє компаній. Замовляй систему на спеціальних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини