Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Налагодження ділових зв'язків та підтримка бізнесу: результати зустрічі міжнародного Трейд-клубу в Київській ТПП Новини компаній

23 лютого 2023, 13:42
175
0
Автор:
Реклама

Київська торгово-промислова палата давно співпрацює з міжнародними партнерами та організаціями для підтримки розвитку бізнесу в Україні. Ця взаємодія допомагає Палаті надавати інформацію про бізнес-можливості в Україні та зміцнювати економічну ситуацію в київському регіоні.

Засідання, яке відбулося 21 лютого 2023 року, було присвячене налагодженню ділових зв'язків та ознайомленню іноземних дипломатів з економічним потенціалом України. У рамках заходу були обговорені важливі питання, які пов'язані з підтримкою українського бізнесу.

На засіданні були присутні не лише представники закордонних посольств, зокрема Чорногорії, Молдови, Лівії та Румунії, але й представники 15 міжнародних організацій, асоціацій та фірм, які займаються розвитком підприємництва, а також 72 українські підприємства. Присутність такого різноманіття ділової спільноти дало можливість учасникам обмінятися досвідом і знаннями, налагодити комунікацію та побачити нові перспективи для розвитку бізнесу й співробітництва.

"Шановні колеги, після початку зухвалого повномасштабного вторгнення рф на територію України ми живемо в іншому вимірі - війна, загибель людей і знищення нашої інфраструктури. Українська економіка примушена інтенсивно трансформуватися, знаходити нові канали вирішення тих чи інших проблем. Київська торгово-промислова палата, яка є невід'ємною складовою економіки столиці України, також зазнала значного спаду у своїй діяльності. Ми звернулись по допомогу і на це відгукнулись наші партнерські зарубіжні Палати, які невідкладно розпочали активну роботу з надання гуманітарної допомоги Україні та нашій Палаті. Завдяки цьому ми вистояли і наразі твердо стоїмо на ногах", - підкреслив президент Київської ТПП Микола Засульський.

Фото: дирекція "Медіацентр" ГДІП

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини