Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Мінінфраструктури 1 березня проведе вебінар щодо впровадження е-ТТН

Реклама

1 березня, о 10:00, Мінінфраструктури запрошує бізнес долучитися до вебінару для опрацювання чергового блоку питань щодо впровадження е-ТТН.

Ціль вебінару - надати відповіді на запитання щодо впровадження електронних товарно-транспортних накладних та створити майданчик для обміну досвідом тестування і використання е-ТТН.

Спікери:

  • Анатолій Комірний - заступник Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

  • Антон Зінченко - керівник проєктів у сфері цифровізації Інституту аналітики та адвокації.

Якщо у вашої компанії є запитання щодо функціонування та переходу на е-ТТН, ви можете залишити їх тут. Під час вебінару спікери нададуть відповіді на запитання з таблиці.

Приєднатися до онлайн-трансляції заходу можна за посиланням

Запис попереднього вебінару, що відбувся 15 лютого, можна переглянути за посиланням.

Впровадження системи е-TTН здійснюється у партнерстві Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та USAID / UK aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS» та за участі ГО «Інститут аналітики та адвокації», яка на період реалізації проєкту є адміністратором системи е-TTН. 

Нагадаємо, Е-ТТН стане обов'язковою з 1 серпня 2023 року

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини