Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд затвердив Антикорупційну програму на 2023-2025 роки

Реклама

Уряд на позачерговому засіданні 4 березня 2023 року затвердив Державну антикорупційну програму на 2023-2025 роки, повідомляє Урядовий портал.

Програма передбачає заходи у сфері судочинства, державного  регулювання економіки, митної справи та оподаткування, державного та приватного сектору економіки, будівництва, земельних відносин та інфраструктури, сектору оборони, охорони здоров'я, освіти й науки та соціального захисту.

Крім того, у документі передбачені заходи, спрямовані на усунення можливих корупціогенних факторів, вдосконалення формування та реалізації державної антикорупційної політики. Також програмою врегульовуються питання координації та моніторингу оцінки ефективності реалізації Антикорупційної стратегії та державної програми з її виконання.

Очільник Уряду також відзначив, що Уряд на найближчому засіданні затвердить директора Національного антикорупційного бюро.

LIGA360 - надійний помічник бізнесу в умовах воєнного стану. Не пропустіть жодної зміни законодавства, перевіряйте компанії та фізичних осіб, контролюйте реєстраційні зміни ваших об'єктів нерухомості. Придбайте LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини