Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уточнено порядок розкриття емітентами цінних паперів інформації про зв'язки з іноземними державами зони ризику

Реклама

Вимога відносно надання до НКЦПФР інформації щодо наявності зв'язків з іноземними державами зони ризику не стосується емітентів державних цінних паперів, інвестиційних сертифікатів, акцій корпоративних інвестиційних фондів, які уклали договори про управління активами таких корпоративних інвестиційних фондів з компаніями з управління активами, та емітентів облігацій місцевих позик.

Відповідні зміни до Порядку розкриття емітентами цінних паперів інформації щодо наявності зв'язків з іноземними державами зони ризику під час дії воєнного стану внесено рішенням НКЦПФР від 28.02.2023 № 212, яке набрало чинності 1 березня 2023 року.

Нагадаємо, емітентів цінних паперів зобов'язали надати інформацію про зв'язки з іноземними державами зони ризику.

Емітенти цінних паперів у термін до 30.04.2023 повинні надати інформацію щодо наявності зв'язків з іноземними державами зони ризику з 01.01.2021 - 31.12.2022, а саме: Російською Федерацією, Республікою Білорусь, Ісламською Республікою Іран, Корейською Народно-Демократичною Республікою шляхом подання до Комісії через особу, яка провадить діяльність з оприлюднення регульованої інформації від імені учасників фондового ринку.

Російський чи білоруський слід у контрагентів руйнує репутацію бізнесу. Система LIGA360 покаже чи мають засновники, керівники чи бенефіціари компаній відношення до російської федерації чи республіки білорусь. Тепер відповідна позначка міститься у досьє компаній. Замовляй систему на спеціальних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини