Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українські ММСП можуть отримати компенсації до 30% вартості інвестиційних проєктів

Реклама

Програма  «Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі» підтримає фінансування інвестиційних проєктів українських мікро-, малих та середніх підприємств в умовах війни - компенсує до 30% від вартості відповідних проєктів.

Фокус підтримки зосередиться як на релокованих підприємствах, так і на нерелокованих, які планують здійснювати інвестиції у свою виробничу діяльність. 

Загальний бюджет ініціативи становитиме 2,4 мільйона євро, включаючи 1,3 мільйона євро як початкову суму, доступну для грантів.

Фінансування відбуватиметься за кошти уряду Німеччини.

Взяти участь в ініціативі зможуть підприємці без обмеження за видами економічної діяльності. Бізнес має існувати не менше одного року; мають бути позитивні результати діяльності (прибуток) принаймні за 2021 рік; бізнес не може класифікуватися як високоризиковий відповідно до стандартів НБУ.

Дедлайн: до 25 квітня 2023

Докладніше за посиланням

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

LIGA360 - твоя бізнес підтримка. Тільки зараз скористайтеся акційною пропозицією. Замовте до 10 робочих місць за фіксованою ціною 7000 грн/міс. на пів року. На вибір - рішення для керівників, юристів, бухгалтерів, HR. Деталі за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини