Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ветерани можуть отримати від 500 000 до 1 500 000 грн на відкриття та розвиток агробізнесу

Реклама

Український ветеранський фонд у партнерстві з благодійним фондом «МХП - Громаді» запускає конкурс, в межах якого ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України можуть отримати фінансування на розвиток бізнесу у сфері сільського господарства та агропромисловому комплексі на конкурсній основі. 

Сума фінансування проєктів: 

Мінімальна - 500 000 грн

Максимальна - 1 500 000 грн

Для кого?

Подавати заявки на фінансування проєктів можуть:

  • ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства як фізичні особи-підприємці;

  • юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.

Як взяти участь?

Подати аплікаційну заявку можна до 10 квітня 2023 року за посиланням. Дізнатись деталі конкурсу можна на сайті Українського ветеранського фонду.

За інформацією Дія.Бізнес

Де підприємцю шукати роз'яснення законодавства та довідкову інформацію? Всі відповіді надасть LIGA360. Дізнавайтеся від експертів про новації воєнного стану та важливі новини для українського бізнесу. Більше переваг за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини