Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінагро уточнило критерії проєктів модульних теплиць для отримання грантів

Реклама

Міністерство аграрної політики наказом від 21.02.2023 року № 222 затвердило Форму заяви про скасування рішення про надання гранту для створення або розвитку тепличного господарства та внесло зміни до Порядку прийняття рішення про надання гранту для створення або розвитку тепличного господарства.

Зокрема, такий критерій, як наявність водозабору та системи поливу, замінено на "наявність системи поливу (зрошення) із зазначенням джерела водозабору".

Також проекти модульної теплиці доповнено ще одним критерієм - садивний матеріал сортів рослин, відомості про які занесені до Державного реєстру сортів рослин, придатних для поширення в Україні, або Реєстру патентів на сорти рослин (в разі фінансування за рахунок коштів гранту).

Крім того, уточнено, що договір може бути розірваний достроково за згодою Сторін у разі якщо Отримувач звернувся до Мінагрополітики відповідно до вимог п. 16 Порядку надання грантів для створення або розвитку тепличного господарства.

Хочете моніторити ділову репутацію своєї компанії чи контрагентів? Спробуйте LIGA360:Compliance. Моніторте згадки про свій бізнес в режимі реального часу, перевіряйте публічний імідж контрагентів. Замовте свою LIGA360 прямо сьогодні.

LIGA360 - твоя бізнес підтримка. Тільки зараз скористайтеся акційною пропозицією. Замовте до 10 робочих місць за фіксованою ціною 7000 грн/міс. на пів року. На вибір - рішення для керівників, юристів, бухгалтерів, HR. Деталі за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини