Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Поновлено відкритий доступ до інформації про наявні будівництва

Реклама

В Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва (ЄДЕССБ) та на порталі data.gov.ua відновлено публікацію відкритих даних щодо будівництва, оприлюднення яких було призупинено минулого року через повномасштабне вторгнення росії. Про це повідомляє пресслужба Мінінфраструктури.

Як зазначається, ЄДЕССБ не зупиняла свою роботу і авторизовані користувачі (архітектори, інженери, працівники органів контролю) мали доступ до необхідних відомостей, проте інформація не була доступною публічно.

За результатами консультацій з силовими органами були визначено перелік інформації, оприлюднення якої не становить загрозу національній безпеці та обороні і може знову бути доступним для громадськості. Зокрема, йдеться про:

  • публічну мапу будівництва, де відображені всі нещодавно видані дозволи на проведення будівельних робіт;

  • відомості по конкретному об'єкту будівництва;

  • відомості про будівництво за адресою.

У Міністерстві звертають увагу, що інформація по частині об'єктів критичної інфраструктури залишається закритою з міркувань національної безпеки.

Потрібно більше інформації щодо цієї бізнес-галузі? Заходь у розділ "Галузі економіки" в LIGA360. Усі потрібні й актуальні документи - зручна структура. Спробуй прямо сьогодні.

Business help від LIGA360. Забезпечте свою команду комфортними умовами роботи та доступом до потрібної інформації на пів року, за фіксованою ціною 7000 грн/міс. Замовте прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини