Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні підвищать тарифи на електроенергію – НКРЕКП

Реклама

Вже наприкінці квітня або у травні Національна комісія, що здійснює державне регулювання в сферах енергетики та комунальних послуг, озвучить нові тарифи на електроенергію для українців. Однак тариф для населення буде все ще нижчим, ніж для бізнесу. Про це під час телемарафону повідомила членкиня НКРЕКП Ольга Бабій, передає 24 Канал.

Вартість кіловат-години для промислових споживачів та бізнесу наразі складає 6 гривень. У НКРЕКП запевнили, що тариф для населення не буде таким великим.

За словами Ольги Бабій, відомство вимушене переглянути чинний тариф для населення, щоб забезпечити енергетичні компанії необхідними для виробництва електрики коштами в умовах руйнувань інфраструктури.

«Ключовий чинник, заради чого відбуваються ці процеси - це наявність грошей для того, щоб електроенергія могла вироблятися. Вона не виробляється з повітря. Це паливо, це заробітна плата людей», - зазначила членкиня НКРЕКП.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Business help від LIGA360. Забезпечте свою команду комфортними умовами роботи та доступом до потрібної інформації на пів року, за фіксованою ціною 7000 грн/міс. Замовте прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини