Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На АЗС планується масове відкриття установок швидкої зарядки електромобілів - Герус

Реклама

Уже цього року на українських АЗС планується масове відкриття установок швидкої зарядки електротранспорту. Про це повідомив голова комітету ВР з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус в інтерв'ю Укрінформу.

«Переконаний, цього року на автозаправних комплексах масово відкриватимуться установки швидкого заряджання транспорту. Зокрема, на основних автомагістралях можемо побачити понад пів сотні таких установок на різних АЗС. Це означає, що коли хтось на електромобілі їде із Києва до Львова, він матиме, де заправитися по дорозі. І заправка не займатиме багато часу, це можна буде зробити менш ніж за годину. Такий напрям - перспектива не тільки цього, а й наступних років», - зазначив Герус.

Крім того, за його словами, в українських містах також з'являтимуться електробуси, як громадський транспорт, тож і в межах населених пунктів електрозарядних станцій буде більше.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Запропонуйте своїй команді універсальний і зручний інструмент для роботи - рішення LIGA360. Придбайте його для 10 користувачів за ціною 3! На вибір - рішення для керівників, юристів, бухгалтерів та HR. Деталі акції.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини