Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати планують розглянути Закон про ветеранське підприємництво

Реклама

Верховна Рада незабаром має розглянути у першому читанні законопроєкт №10258 про ветеранське підприємництво. Про це заявив в.о. Міністра у справах ветеранів Олександр Порхун, повідомляє пресслужба Верховної Ради.

За словами Міністра, цей проєкт Закону підготовлений депутатами спільно з Мінветеранів, іншими органами центральної влади, Українським ветеранським фондом, громадським сектором та ветеранами та наразі перебуває на розгляді парламентського Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.

“Ми маємо ухвалити Закон України про ветеранське підприємництво. Вже на наступному тижні документ планується включити до порядку денного Комітету для прийняття за основу та винесення до залу Верховної Ради України для голосування у першому читанні", - зазначив Олександр Порхун.

Цей законопроєкт визначає поняття ветеранського підприємництва, принципи державної політики у цій сфері, встановлює види та форми держпідтримки ветеранського бізнесу. Детальніше про нього читайте за посиланням.

Бізнес під час війни - НПА, щоденні оновлення від LIGA ZAKON. Отримуй актуальні матеріали за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини