Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дозволи на нерегулярні автомобільні перевезення відтепер можна замовити онлайн

Реклама

Міжнародні перевізники, які виконують нерегулярні перевезення пасажирів, відтепер можуть замовляти дозволи на пасажирські перевезення за кордон онлайн через свій особистий кабінет в системі «Шлях». Відповідний функціонал для бронювання дозволу вже доступний для бізнесу, повідомляє пресслужба Мінінфраструкрури.

«Раніше дозволи на нерегулярні перевезення можна було замовити лише безпосередньо в пунктах видачі. Це займало багато часу та вимагало додаткових ресурсів, адже перевізник повинен був безпосередньо приїхати на пункт видачі й тільки в пункті видачі він розумів, чи є дозвіл в наявності, чи його немає. Тепер забронювати дозвіл можна онлайн та приїхати за ним у зручний час, маючи впевненість, що дозвіл точно можна буде отримати», - йдеться у повідомленні.

Для замовлення дозволу в електронному кабінеті треба обрати розділ «Мої документи», далі перейти до підрозділу «Замовлення» та заповнити форму, вказавши номер транспортного засобу без пропусків, латинськими літерами або кирилицею. Переглянути залишки дозволів та додати до замовлення.

Після цього в кабінеті з'явиться таймер сесії на 10 хвилин. За цей час необхідно в діалоговому вікні обрати параметри дозволу: країну, рік та вид дозволу. Замовлення вважається проведеним, якщо має статус «Проведено». Термін дії замовлення складає 168 годин (7 діб з моменту проведення). Оплатити проведене замовлення можна протягом 7 днів.

У міністерстві нагадали, що пасажирським перевізникам доступні дозволи на нерегулярні перевезення до найбільш запитуваних країн у літній сезон, наприклад, Туреччину, Румунію, Болгарію, Грецію.

Нова LIGA360 змінює все! Замов персональну презентацію для твоєї компанії і твоїх індивідуальних потреб. Гарантуй злагоджену роботу команди в єдиному інформаційному просторі та уникай ризиків.

Зараз діє максимально вигідна ціна саме для тебе! Скориставшись Summer program від LIGA ZAKON, нові користувачі отримують знижку на рішення LIGA360. Деталі та умови акції за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини