Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Раді зареєстрували альтернативний проєкт щодо оподаткування державного кешбеку

Реклама

Народний депутат Ярослав Железняк подав до Верховної Ради альтернативний проєкт № 11400-1 щодо оподаткування державної грошової допомоги (кешбеку) в рамках Всеукраїнської економічної платформи "Зроблено в Україні".

Депутат пропонує відкласти реалізацію даної ініціативи до моменту виконання прогнозу про досягнення Україною внутрішнього валового продукту у розмірі один трильйон доларів США.

Пропонується набрання чинності даними нормами не раніше 1 січня другого року, наступного за роком, в якому розмір ВВП у фактичних цінах складатиме розмір не менший, ніж гривневий еквівалент одного трильйона доларів США.

Нагадаємо, Уряд погодив зміни до ПКУ (проєкт № 11400) щодо оподаткування державного кешбеку.

Хочете аналізувати законодавство глибше? Побачте повний контекст до кожного НПА - з новою LIGA360! До кожного документи знайдуться пов'язані закони, судова практика та аналітика. Залиште заявку на презентацію.

Зараз діє максимально вигідна ціна саме для тебе! Скориставшись Summer program від LIGA ZAKON, нові користувачі отримують знижку на рішення LIGA360. Деталі та умови акції за посиланням

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини