Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні з’явились ще два нових індустріальні парки

Реклама

Кабінет Міністрів включив до Реєстру індустріальних парків два нових парки - «Ма'рижани» та «Добросин Інвест Парк». Відповідне рішення Уряд ухвалив на засіданні 9 серпня, повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Як зазначається, завдяки їх роботі планується створити близько 1250 нових робочих місць.

Індустріальний парк «Ма'рижани» працюватиме на території Хорошівської територіальної громади Житомирського району Житомирської області. На площі 30,2 га розташуються підприємства переробної промисловості - виробництво текстилю, нетканих та будівельних матеріалів, а також ведення науково-технічної діяльності. Концепція парку передбачає створення 750 робочих місць та інвестиції, загальним обсягом майже 2 млрд грн.

Індустріальний парк «Добросин Інвест Парк» знаходиться у с. Добросин Львівського району Львівської області. На площі 14,6 га працюватимуть підприємства легкої промисловості, з виготовлення пластмасових та металевих виробів, харчової продукції, деревообробки та інших видів діяльності. Його концепція передбачає створення до 500 нових робочих місць та залучення 1,6 млрд грн інвестицій.

Всього в Реєстр індустріальних парків вже включено 88 парків.

Нова LIGA360 змінює підходи в роботі з інформацією. Відтепер всі джерела даних в єдиному комплексному продукті: законодавство, судові рішення, аналітика, реєстри, санкційні списки та медіа. Замов індивідуальну презентацію прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини