Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Саудівська інвесткомпанія придбала на фондовому ринку 12,6% від загальної кількості акцій МХП Новини компаній

Реклама

Саудівська інвестиційна компанія SALIC придбала 13 514 563 глобальних депозитарних розписок MHP SE (материнської компанії МХП). Зараз SALIC володіє 12,6% від загальної кількості акцій компанії, що перебувають в обігу. Про це повідомили МХП на сайті Лондонської фондової біржі.

В МХП зазначили, що придбання GDRs MHP SE компанією SALIC не вплине на операційну діяльність компанії як в Україні, так і за кордоном, а також на долю акцій Юрія Косюка, який залишається тримачем найбільшої кількості акцій компанії, зберігаючи свій стратегічний вплив на розвиток МХП.
МХП продовжить свою інвестиційну діяльність, підтримуючи економіку країни, створюючи нові робочі місця, а також надаючи допомогу українському війську, громадам і команді компанії. Компанія є одним з найбільших інвесторів країни за версією видань Forbes та NV, за час повномасштабного вторгнення МХП спрямувала 14,8 млрд гривень у розвиток бізнесу в Україні.
МХП - міжнародна компанія у сфері харчових та агротехнологій. Має виробничі потужності в Україні та на Балканах. Акції МХП представлені на Лондонській фондовій біржі. Компанія об'єднує понад 32 тисячі працівників в Україні та за кордоном, входить до 10 кращих роботодавців України за версією Forbes.
Компанія SALIC інвестує в сільське господарство та тваринництво по всьому світу і обирає в якості партнерів країни, які мають конкурентні переваги у виробництві продуктів харчування та відкриті для міжнародних ринків експорту. Вона належить Державному інвестиційному Фонду Королівства Саудівська Аравія.

Посилюй пильність в роботі з контрагентами та партнерами - з новою LIGA360. Досліджуй міжнародні зв'язки українських компаній. Дізнайся деталі, замовивши презентацію саме для тебе. 

Трансформуй роботу своєї компанії з новою LIGA360. Максимум джерел інформації, інструментів ризик-контролю та експертних рекомендацій. І все це на вигідних умовах Special program. Поспішай! 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини