Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Створено нову міжнародну групу для моніторингу санкцій проти КНДР

Реклама

США, Південна Корея та Японія оголосили про створення нової багатонаціональної групи для моніторингу виконання санкцій проти Північної Кореї після того, як Росія та Китай зірвали моніторингову діяльність в ООН. Про це йдеться в спільній заяві заступників міністрів закордонних справ Республіки Корея та Японії та заступника державного секретаря Сполучених Штатів, передає Reuters.

Посадовці підтвердили своє зобов'язання твердо реагувати на будь-які порушення або ухилення від резолюцій РБ ООН щодо КНДР, а також вони висловили свою прихильність Групі моніторингу багатосторонніх санкцій (MSMT) щодо відновлення комплексного та ефективного механізму моніторингу санкцій та звітності щодо санкцій ООН щодо КНДР.

Нова команда покликана продовжувати роботу групи ООН, включаючи випуск регулярних звітів про застосування санкцій, і залучатиме участь восьми інших країн, включаючи Великобританію, Францію та Німеччину.

"Було багато дискусій про те, як побудувати ефективну систему моніторингу, яка може замінити групу ООН, але навіть під час цього процесу продовжували траплятися випадки порушення Північною Кореєю санкцій, тому ми подумали, що не варто більше зволікати, а слід швидко заповнити прогалину", - сказав перший заступник міністра закордонних справ Південної Кореї Кім Хонг Кюн.

Оцініть ризики щодо контрагентів на 360 - з реєстраційною, судовою, медійною інформацією та відкритими джерелами. Здійсніть миттєвий аналіз 29 факторів ризику:  

анулювання реєстрації;  

ймовірний зв'язок з рф/рб, Іраном, Північною Кореєю;  

ведення діяльності на окупованих територіях;  

приналежність до "чорного" або "сірого" списку FATF;  

банкрутство та борги. 

Дізнайтесь більше переваг нової LIGA360, замовивши презентацію. 

Зараз діє Special program для рішення LIGA360. Поспіши замовити для своєї компанії. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини