Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"ПриватБанк" дозволив знімати готівку на касах за кордоном без комісій

Реклама

Державний «ПриватБанк» у співпраці з Mastercard першим з українських банків запустив для своїх клієнтів послугу зняття готівки на касі за кордоном без додаткових комісій іноземних банків-еквайєрів. Про це повідомляється на сайті установи.

«Клієнти ПриватБанку можуть за потреби знімати готівку разом з оплатою карткою товарів та послуг не тільки в Україні, а і за кордоном», - зазначається у повідомленні.

Так, при розрахунку за кордоном в торговій мережі карткою Mastercard від ПриватБанку, у разі необхідності можна отримати готівку прямо на касі. Для цього, здійснюючи покупку в магазині, потрібно запитати у касира, чи доступна послуга у даній торговій точці.

За даними банку, наразі його клієнти найчастіше знімають готівку на касі у Німеччині в мережах Netto Marken-Discount, Dm-drogerie markt, Aldi, Norma, GLOBUS Markthalle та у Польщі - в Delikatesy Centrum, Biedronka, Orlen, Lewiatan, Zabka. Сервіс також працює в інших країнах ЄС, Великобританії, Австралії.

Нова LIGA360 змінює все! Замов персональну презентацію для твоєї компанії і твоїх індивідуальних потреб. Гарантуй злагоджену роботу команди в єдиному інформаційному просторі та уникай ризиків.

Встигни скористатися Special program для рішення LIGA360. Гарантуй найкращу ціну для своєї компанії. Детальніше за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини