Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінекономрозвитку врегулювало порядок укладення та виконання рамкових угод під час публічних закупівель

1 листопада 2017, 15:30
219
0
Реклама

Процедура публічних закупівель передбачає можливість укладення рамкового договору - угоди між замовниками й учасниками процедури закупівлі для визначення основних умов неодноразових закупівель протягом строку дії угоди. Мінекономрозвитку наказом від 15.09.2017 № 1372 врегулювало питання укладення та виконання таких угод.

Так, рамкова угода укладається:

- у разі проведення закупівлі самим замовником - цим замовником та учасниками-переможцями;

- у разі проведення закупівлі центральною закупівельною організацією - цією організацією, усіма замовниками, в інтересах яких проводиться закупівля, а також усіма учасниками-переможцями.

При цьому відбір учасника для укладення договору про закупівлю за рамковими угодами здійснюється з використанням електронного аукціону через електронну систему закупівель. Сама ж закупівля за рамковими угодами здійснюється в порядку, передбаченому для проведення процедури відкритих торгів. З 1 січня 2019 року закупівлі у межах рамкової угоди частково можна буде проводити і з застосуванням конкурентного відбору.

Порядок укладення та виконання рамкових угод також регулює питання планування закупівель, змісту угоди, процедуру укладення, виконання та зміни договорів про закупівлю, а також особливості конкурентного відбору.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини