Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держказначейство відмовилося від M.E.Doc

14 липня 2017, 12:06
263
0
Реклама

Державна казначейська служба відмовилася від використання програмного забезпечення M.E.Doc через те, що вбачає в ньому загрозу для своєї кібербезпеки. У зв'язку з цим відомство чекає від Державної фіскальної служби пропозиції стосовно альтернативних способів обміну інформацією в частині взяття рахунків на облік у фіскальних органах.

У Казначействі повідомили, що до 27.06.2017 р. взаємодія між ДФС і Казначейством у частині взяття рахунків на облік в органах ДФС здійснювалася за допомогою програмного забезпечення M.E.Doc. Проте враховуючи те, що програмне забезпечення M.E.Doc було одним з можливих джерел поширення шкідливого коду Petya.A, Казначейство припинило використання цього програмного продукту. При цьому із зазначеної дати і до сьогодні Казначейство неодноразово зверталося до ДФС щодо визначення альтернативних шляхів і способів обміну інформацією з метою відновлення повнофункціональної роботи.

Надійний сервіс для підготовки та подання звітності REPORT від ЛІГА:ЗАКОН - без встановлення й оновлень, з актуальними формами та підказками. Допомагає просто та швидко формувати й подавати звіти, реєструвати податкові накладні. Персональний консультант допоможе працювати в сервісі. Одна ліцензія дійсна для п'яти підприємств, працює 24/7.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини