Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін затвердив перелік технічно складних побутових товарів

16 березня 2017, 16:30
243
0
Реклама

Для єдинників, які здійснюють реалізацію технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту, та цього року зобов'язані застосовувати РРО, затверджено перелік технічно складних побутових товарів.

Відповідну постанову Уряд затвердив 16 березня 2017 року.

Одночасно голова ДРС Ксенія Ляпіна на своїй сторінці у Facebook повідомила, що документ, прийнятний з умовою подальшого редагування. Наразі ДРС не погодила цей проект і готує перелік товарів, які мають бути виключені зі списку.

Нагадаємо: наприкінці зими Мінекономрозвитку оприлюднило проект постанови Кабміну «Про затвердження Переліку груп технічно складних побутових товарів, які підлягають гарантійному ремонту (обслуговуванню) або гарантійній заміні, в цілях застосування реєстраторів розрахункових операцій та внесення змін до Порядку гарантійного ремонту (обслуговування) або гарантійної заміни технічно складних побутових товарів».

До затвердження вказаного Переліку штрафи, передбачені п. 296.10 ПКУ та п. 6 ст. 9 Закону № 265, до ФОП-єдинників, які реалізують технічно складні побутові товари, що підлягають гарантійному ремонту, не застосовуються.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини