Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зареєстровані два нових індустріальних парки

25 січня 2017, 09:01
209
0
Реклама

Міністерство економічного розвитку і торгівлі зареєструвало два нових індустріальних парки - парк «Фастіндастрі» в місті Фастів Київської області та парк «Новодністровськ» в однойменному місті Чернівецької області.

Нагадаємо, що в жовтні 2016 року за основу був прийнятий законопроект № 2554а-д щодо стимулювання залучення інвестицій в реальний сектор економіки через індустріальні парки.

Зміни, які хочуть внести до Податкового кодексу, нададуть податкові пільги для індустріальних парків. Зокрема, для учасників буде встановлено спеціальний режим оподаткування податком на прибуток: перші п'ять років по 0% ставкою, наступні п'ять років за ставкою вдвічі менше базової. Крім того, надається можливість розстрочки терміном на 5 років сум податку на додану вартість по операціях з ввезення на митну територію України в митному режимі імпорту обладнання та комплектуючих до нього, матеріалів резидентами індустріальних парків, якщо такі товари використовуються ними для облаштування таких індустріальних парків або для здійснення господарської діяльності в їх межах.

Також органи місцевого самоврядування отримають можливість встановлювати пільги і знижувати ставки по сплаті місцевих податків для резидентів індустріальних парків.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини