Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Прийняття пакета інфраструктурного

31 жовтня 2016, 09:00
191
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

У рамках робочого візиту до Франції Міністр інфраструктури України Володимир Омелян разом з іншими членами урядової делегації провів зустріч із заступником генерального Секретаря OECD (Організація економічного співробітництва та розвитку) Дугласом Францом. Сторони обговорили широке коло питань двосторонньої співпраці.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Міністр інфраструктури України окреслив ключові напрями реформування інфраструктурної галузі України (автодорожньої, залізничної, морської та авіаційної сфер). Він наголосив, що вкрай важливим для України є прийняття пакета інфраструктурного законодавства, який дозволить імплементувати європейські норми в частині покращення якості та безпеки інфраструктури.

Сторони домовились провести наступну зустріч у грудні поточного року з метою обговорення можливих напрямів співробітництва та реалізації спільних проектів.

ПРОТЕ:

Дуже багато залежить не тільки від цієї зустрічі, а й від рішень Верховної Ради на засіданні 3 листопада, коли розглядатиметься урядовий пакет законопроектів щодо транспортної інфраструктури.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини