Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд створив

12 жовтня 2016, 09:04
239
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Кабмін створив дорадчо-консультативний орган КМУ з питань промисловості - Національний комітет промислового розвитку України. Новий орган створено для активізації економічних процесів в Україні на засадах індустріалізації та інновацій.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Володимир Гройсман наголосив, що створення Національного комітету промислового розвитку України дозволить ефективно розвивати промисловість та зміцнить національну економіку України.

«Ми провели зустрічі з представниками регіонів: Харківської, Полтавської, Вінницької, Львівської, Запорізької та інших областей, зібрали велику кількість пропозицій та рекомендації щодо необхідності запровадження механізмів переходу на високотехнологічну індустріальну модель; нарощування виробництва товарів з високою доданою вартістю, конкурентоспроможних на зовнішніх ринках; створення нових робочих місць; забезпечення сталого промислового розвитку країни», - зазначив Степан Кубів.

ПРОТЕ:

Можна очікувати, що членами нового органу значною мірою стануть представники великої промисловості. Тому дуже важливо, чи будуть адекватно захищені інтереси середніх і малих підприємств.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини