Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Угоду про вільну торгівлю

11 жовтня 2016, 09:02
165
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Прем'єр-міністр України та Степан Кубів, Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економрозвитку, зустрілися із Зєевим Елькіним, головою Ізраїльської частини Спільної Українсько-Ізраїльської Комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва, Міністром з питань охорони навколишнього середовища, Міністром у справах Єрусалима та спадщини Держави Ізраїль та обговорили спільні завдання та взаємовигідні ініціативи між Україною та Ізраїлем.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Під час зустрічі сторони погодилися, що надважливою для обох країн є підготовка підписання угоди про вільну торгівлю між Україною та Ізраїлем.

«Угода створить нові, вигідні можливості для українських експортерів, відкриє важливий та цікавий ринок Ізраїлю», - зауважив Степан Кубів.

Серед важливих взаємних інтересів України та Ізраїлю - продукція сільгоспвиробників, науково-технічне співробітництво, метрологія, стандартизація, транспорт, туризм, енергетика, фармацевтика, космічні дослідження, а також високотехнологічні розробки.

Сторони домовилися докласти максимальних зусиль з української та ізраїльської сторони, щоб підписання угоди про вільну торгівлю Україна-Ізраїль було можливим уже до кінця 2017 року.

ПРОТЕ:

Конкретних кроків щодо реалізації домовленостей навряд чи варто чекати до наступного року.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини