Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПЕРЕВЕЗЕННЯ ЗЕРНА

16 листопада 2015, 09:00
210
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:
Кабмін постановою від 13 жовтня 2015 року № 916 затвердив Зміни до Порядку видачі ветеринарних документів.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Згідно зі змінами, отримання ветдокументів не є обов'язковим у разі переміщення для подальшого вивезення за межі території України через пункти пропуску через держкордон, відкриті на території морських портів, фуражного зерна.

Крім того, зазначається, що після прибуття фуражного зерна із зернового складу, розташованого в морському порту, за відсутності в супровідних документах ветеринарного свідоцтва такий зерновий склад зобов'язаний надати регіональній службі держветконтролю та нагляду на держкордоні та транспорті відповідні товарнотранспортні й залізничні накладні, у яких зазначається місце походження фуражного зерна. У разі функціонування в морському порту інформаційної системи портового співтовариства зазначені документи передаються за допомогою такої системи.

Товари, які вивозяться за межі України, повинні супроводжуватися оригіналами міжнародних ветеринарних сертифікатів, виданих держінспектором ветеринарної медицини регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на держкордоні та транспорті на підставі звернень власника вантажу або уповноваженої ним особи.

ПРОТЕ:

Для внутрішніх перевезень зерна правила не змінилися.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини