Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

РЕЄСТРИ В БАНКРУТСТВІ

6 листопада 2015, 09:03
149
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Наказом від 16 жовтня 2015 року № 2010/5 Мін'юст затвердив зміни до деяких наказів у частині здійснення функцій держоргану з питань банкрутства.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Зокрема, новим положенням доповнено Порядок формування і ведення Єдиного реєстру арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів).

Інформація про діяльність арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) вноситься до Єдиного реєстру після надходження від арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) відповідних заяв, що містять інформацію, необхідну для забезпечення роботи автоматизованої системи з відбору кандидатів на призначення госпсудом арбітражного керуючого у справах про банкрутство.

Крім того, внесено зміни до Положення про головні територіальні управління Міністерства юстиції.

Передбачено, що головне територіальне управління юстиції здійснює формування Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство, і контроль за наповненням цього Єдиного реєстру арбітражними керуючими (розпорядниками майна, керуючими санацією, ліквідаторами).

ПРОТЕ:

Слід зазначити, що низка дрібніших уточнень пов'язана з виправленням помилок, допущених раніше при прийнятті актів Мін'юсту з питань банкрутства.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини