Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПОРТО-ФРАНКО В ОДЕСІ

5 листопада 2015, 09:00
229
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Президент Петро Порошенко відповів на електронну петицію № 22/009785-еп, якою пропонується запровадити в Одеському морському порту режим вільної економічної зони «порто-франко» з правом безмитного ввезення та вивезення товарів.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

У петиції зазначається, що це дозволить відродити Одеський морський порт і морегосподарський комплекс України, створить для одеситів кілька тисяч нових робочих місць, дозволить побудувати в Одесі нові дороги, складські та виробничі комплекси, відновити Одеський аеропорт і відродити роботу Одеського морського пасажирського вокзалу, десятків інших підприємств і в результаті значно збільшить надходження до бюджетів усіх рівнів.

Прийняття такого рішення вимагає його всебічного розгляду Кабінетом Міністрів, говориться у відповіді Президента. Тому Прем'єр-міністру України рекомендовано забезпечити комплексне опрацювання питання фінансово-економічного ефекту від створення вільної митної зони на території Одеського морського торгового порту й за підсумками проведеної роботи прийняти відповідні рішення.

ПРОТЕ:

Таким чином, на даний момент не можна навіть упевнено сказати, чи буде це питання винесено на засідання Кабміну.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини