Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

РЕМОНТ ДОРІГ

3 липня 2015, 09:02
331
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

2 липня набрали чинності закони про співфінансування ремонту доріг державного значення, прийняті Верховною Радою 2 червня.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Закон № 490-VIII «Про внесення змін до деяких законів України щодо співфінансування ремонту доріг державного значення» передбачає право органів місцевого самоврядування здійснювати капітальний та поточний ремонт вулиць і доріг населених пунктів та інших доріг, які є складовими автомобільних доріг державного значення, за рахунок коштів відповідних місцевих бюджетів (як співфінансування на договірних засадах). Відповідні зміни внесено до законів «Про автомобільні дороги» та «Про місцеве самоврядування в Україні».

Закон № 491-VIII «Про внесення зміни до ст. 91 Бюджетного кодексу щодо співфінансування ремонту доріг державного значення» до витрат місцевих бюджетів відніс витрати на капітальний та поточний ремонт вулиць і доріг населених пунктів та інших доріг, які є складовими автомобільних доріг державного значення (як співфінансування на договірних засадах).

ПРОТЕ:

Таким чином, зростає ймовірність того, що на території різних адміністративно-територіальних одиниць дороги загальнодержавного значення матимуть дуже різний стан.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини