Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЗЕМЕЛЬНИЙ КАДАСТР

2 липня 2015, 09:04
192
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

30 червня Держгеокадастр і Держагентство з питань електронного управління запустили електронну послугу «Замовлення витягу з Державного земельного кадастру».

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Дотепер замовлення витягу здійснювалося тільки за місцем безпосереднього розташування ділянки, що призводило до втрат часу і створювало корупційні ризики. Можливість замовлення послуги онлайн скорочує процедуру оформлення до декількох хвилин, а ймовірність зловживань зведено до мінімуму.


Замовлення витягу здійснюється через публічну кадастрову карту, яка розміщена на офіційному сайті Держгеокадастру.


У систему інтегровано функцію онлайн-оплати послуги через сервіс миттєвих платежів Liqpay Приватбанку. Банківська комісія при цьому не стягується.


Вартість послуги за надання витягу - 53 грн. Усі отримані кошти направляються до загального фонду Державного бюджету України.


Підтвердження про сформовану заявку та повідомлення про готовність документа користувач отримує на свою електронну адресу.


Одержати готовий витяг можна у будь-якому з 660 центрів надання адміністративних послуг по всій Україні. Єдиний документ, який при цьому знадобиться, - посвідчення особи.

ПРОТЕ:

Зараз у тестовому режимі послуга доступна для земельних ділянок, розташованих у Києві та Київській області, але протягом тижня сервіс буде розширено на всі регіони.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини