Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

РИНОК ЗЕРНА

29 січня 2015, 09:06
183
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Мінагрополітики й учасники зернового ринку підписали меморандум «Про взаєморозуміння між Міністерством аграрної політики і продовольства України та суб'єктами господарювання - експортерами зерна в 2014/2015 маркетинговому році».

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Основною метою підписання меморандуму є стабілізація ринку зерна в країні та забезпечення прогнозованого режиму експорту зерна на 2014/2015 маркетинговий рік.

Документ містить механізми взаємодії учасників ринку зерна, обміну інформацією, здійснення моніторингу зернового ринку.

Підписанти співпрацюватимуть з питань узгодження балансових характеристик зернового ринку України, зокрема, з метою розрахунку граничних обсягів експорту зерна для гарантування продовольчої безпеки та незастосування експортних обмежень.

Меморандум підписали Міністр аграрної політики і продовольства, представники Американської торгівельної палати в Україні, Української зернової асоціації, Української аграрної конфедерації, Європейської Бізнес Асоціації, Українського клубу аграрного бізнесу, Міжнародної асоціації торгівлі зерновими та кормами (GAFTA), Асоціації фермерів і приватних землевласників України, Аграрного союзу України.

Строк дії меморандуму - до 1 липня 2015 року. Його текст доступний на офіційному сайті Мінагрополітики.

ПРОТЕ:

Можна очікувати, що і наступного року Мінагрополітики ініціюватиме укладення подібного меморандуму.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини